Webshop

Dé leverancier van fiets plezier

Waarom u een fiets niet bij een webshop moet kopen!

Waarschijnlijk dacht u hier een webshop aan te treffen. Heel bewust hebben we echter gekozen om onze fietsen niet online te verkopen. Graag vertellen we u de redenen daarvoor.

Een fiets is over het algemeen geen kleine uitgave. Die schaft u dus niet ieder jaar aan. Om klachten en teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk dat u de fiets kiest die past bij uw rijgedrag, wensen, smaak en postuur. Pas dan beleeft u optimaal plezier van uw nieuwe aanschaf. Wij maken regelmatig mee dat klanten onze winkel binnenstappen met het voornemen een bepaalde fiets te kopen. Alsnog laten wij hen andere modellen en merken testen. Niet zelden veranderen ze daarna van gedachten. Kortom: een fiets moet bij u passen. Laat u dus persoonlijk adviseren!

U denkt op het internet goedkoop uit te zijn? Lees dan eerst dit:

Gratis afmonteren en afstellen t.w.v. 50 euro

Als u een keuze heeft gemaakt word de fiets helemaal nagezien en op u afgesteld. Dit voorkomt dat u vervelende storingen of stukken aan uw fiets krijgt en de juiste afstelling zorgt voor vele kilometers fiets plezier in plaats van ergernis.

Gratis nazorg t.w.v. 40 euro

Vaak zijn er nog kleine dingen die, nadat u de fiets in gebruik heeft genomen, u graag wilt veranderen. Denk daarbij aan een zadel dat na een flinke tocht toch niet zo lekker zit als u bij de proefrit heeft ervaren. Een nieuw zadel kost al gauw 40 euro. Bij ons ruilt u het zadel in voor een nieuwe en betaalt u alleen het prijsverschil bij.

5 jaar garantie of korting 

Als u een nieuwe e-bike bij ons aanschaft krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op uw fiets. Mocht er dus iets binnen deze garantieperiode voorvallen, dan kan uw voordeel al snel in de honderen euro's lopen. Zo kunt u 5 jaar lang zorgeloos fietsen!

Bij de aanschaf van een 'gewone' fiets krijgt u van ons een vaste korting op de adviesprijs.

Inruil t.w.v. gemiddeld 260 euro

Koopt u bij ons een nieuwe fiets? Dan heeft u de mogelijkheid uw oude fiets in te ruilen. Om een inruilprijs vast te stellen zouden wij graag de fiets in het echt willen zien. Neem deze dus mee als dat mogelijk is! Mocht dit niet mogelijk zijn kunt u contact met ons opnemen of in de winkel iets afspreken.

Gratis servicekaart t.w.v. 75 euro

Als u enige tijd op uw fiets heeft gereden is het van belang, voor de levensduur van uw fiets, dat deze weer helemaal gecontroleerd word. Spaken gaan los staan, kabels rekken, boutjes en moeren komen wat losser te staan en de ketting word slapper. Als dit niet word nagezien en opnieuw afgesteld, zal het de levensduur en het fietsplezier sterk verkorten.

Gratis vervangend vervoer t.w.v. 62.50 euro per week

Als uw fiets voor reparatie wordt aangeboden, maar u heeft hem dagelijks nodig, regelen wij gratis vervangend vervoer. Als de reparatie meerdere dagen gaat duren, loopt uw voordeel bij ons al snel op.

Gratis afhandeling verzekering t.w.v. 30 euro

Wij regelen desgewenst de verzekering voor uw fiets van a tot z. Zonder bijkomende kosten handelen wij bij diefstal of schade alles voor u af.

Bij ons geniet u dus ook van honderden euro's voordeel!

Dit in combinatie met een passend advies!

Dus tel uit je winst!