Koop uw fiets in onze fietsenwinkel nabij Standdaarbuiten

Dé leverancier van fiets plezier

De fietsenwinkel van Carl Veeke Tweewielers is gevestigd in Hoeven, dichtbij Standdaarbuiten. Wanneer u dus in Standdaarbuiten woont en op zoek bent naar een nieuwe fiets, kunt u zeker eens een kijkje bij ons komen nemen. Wij hebben verschillende soorten fietsen, zodat er altijd een tussen zit die perfect bij u past!

Uw fiets kopen in Standdaarbuiten

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe fiets, wilt u natuurlijk de beste fiets die er is, maar dan wel voor een scherpe prijs. Wij van Carl Veeke Tweewielers bieden dan ook fietsen van hoge kwaliteit aan, voor een klein prijsje. Daarbij hebben we veel verschillende modellen. Denk bijvoorbeeld aan herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, tweedehands fietsen, mountainbikes en e-bikes

Service op nummer één in onze fietsenzaak bij Standdaarbuiten

Service is voor ons enorm belangrijk. Wij willen graag dat u een fijne fiets kunt vinden en dat u een fijne ervaring hebt in onze winkel. We helpen u dan ook graag met het zoeken naar de juiste fiets en geven u met plezier wat advies. Natuurlijk luisteren we hierbij altijd goed naar waar u op zoek bent. Als u eenmaal een fiets hebt gevonden die u mooi vindt, mag u natuurlijk altijd even een proefritje maken. Zo kunt u testen of de fiets lekker rijd en of u deze fijn vind zitten. 

Wanneer u besluit de fiets bij ons te kopen, krijgt u bij ons ook nog eens garantie. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare aankoop doet. Wel zo fijn.

Heeft u nog vragen?
Neem direct contact met ons op met behulp van ons contactformulier.

Uw fiets laten repareren bij onze fietsenmaker nabij Standdaarbuiten

Het is natuurlijk erg vervelend als uw fiets kapot is. Met een kapotte fiets kunt u immers niets en het is wel zo fijn als uw fiets naar behoren werkt, zeker als u uw fiets vaak gebruikt om bijvoorbeeld naar uw werk te gaan. Gelukkig kunt u uw fiets van naar Carl Veeke Tweewielers brengen. Wij zijn allemaal experts op het gebied van fietsen en kunnen uw fiets snel en goed repareren. U kunt dan binnen de kortste tijd weer genieten van een tochtje op uw fiets.

Aarzel niet uw vragen te stellen

Wilt u nog wat meer weten over onze fietsen, of hebt u specifieke vragen? Geen probleem, dan kunt u altijd bij ons terecht. Neem gewoon even contact met ons op. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets, of u uw fiets wilt laten repareren, kunt u gewoon bij ons binnenstappen. Wilt u graag buiten openingstijden een keertje langskomen? Dan kunt u even contact met ons opnemen en een afspraak maken, ook dan staan wij namelijk graag voor u klaar.