Uw fiets kopen bij een fietsenwinkel bij Klundert

Dé leverancier van fiets plezier

Bij Carl Veeke Tweewielers kunt u de hoogste kwaliteit fietsen voor de beste prijs vinden. Naar wat voor soort fiets u ook op zoek bent, wij helpen u graag met het vinden van de juiste fiets en geven u dan ook graag advies. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste fiets voor u kunt vinden.

De beste fiets kopen in Klundert

De winkel en werkplaats van Carl Veeke Tweekers zitten gevestigd in Hoeven, dichtbij Klundert. Wanneer u onze winkel binnenstapt, staat ons professionele team klaar om u te helpen met het vinden van de juiste fiets. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een herenfiets, een damesfiets, een kinderfiets, een mountainbike, een tweedehands fiets of misschien juist een e-bike? Wij hebben ze in ieder geval allemaal.

Een goede service in onze fietsenzaak nabij Klundert

Niet alleen hebben wij een groot aanbod hoge kwaliteit fietsen, we hebben ook een groot assortiment fietsaccessoires. Daarbij zorgen wij altijd voor een persoonlijke service. Onze personeelsleden weten stuk voor stuk veel over verschillende soorten fietsen te vertellen. We helpen u graag en zorgen ervoor dat we de perfecte fiets voor u vinden. Ook wanneer u gedurende onze openingstijden geen tijd hebt om even langs te komen kunt u bij ons terecht. We maken dan buiten openingstijden een afspraak, zodat we u gewoon kunnen helpen bij het vinden van een fiets.

Heeft u nog vragen?
Neem direct contact met ons op met behulp van ons contactformulier.

Garantie op uw nieuwe fiets

Al onze fietsen bieden wij voor een scherpe prijs aan. Wanneer u een fiets bij Carl Veeke Tweewielers koopt, is dat net een klein feestje. Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en op iedere nieuwe fiets zit dan ook een garantie. Zo weet u zeker dat u met een goede fiets naar huis gaat.

Uw fiets laten repareren in Klundert

Wanneer uw fiets kapot is, is dat natuurlijk enorm vervelend. Voor veel mensen is de fiets toch nog het hoofdvervoermiddel. Gedurende onze openingstijden kunt u dan ook altijd bij ons terecht om uw fiets te laten repareren. Wij zorgen er dan voor dat uw fiets volledig nagekeken en gerepareerd wordt, zodat u binnen de kortste keren weer op pad kunt.

Wij helpen u graag

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets, of u uw fiets wilt laten repareren, mag u altijd bij ons binnenstappen. Ook wanneer u nog vragen hebt over onze fietsen, kunt u altijd bij ons langskomen. Wilt u bijvoorbeeld iets weten over verschillende e-bike opties, of bent u nieuwsgierig naar de verschillende modellen mountainbikes? Wij staan altijd voor u klaar. Wanneer u graag buiten openingstijd een keertje langskomt, kunt u contact met ons opnemen. We maken dan een afspraak, zodat we ook dan voor u klaar staan.