Fietsenzaak in Oudenbosch

Dé leverancier van fiets plezier

Bent u opzoek naar een fietsenwinkel met groot aanbod in de buurt van Oudenbosch? Dan bent u bij Carl Veeke Tweewielers aan het goede adres. Onze fietsenzaak zit gevestigd in Hoeven. U kunt bij ons terecht voor het totaalpakket als het over fietsen gaat. Ook doen wij fietsreparaties, onderhoud en fietsverhuur.

Fietsenzaak nabij Oudenbosch met ruim aanbod

Topmerken als Gazelle, Trek, Cortina, Velo de Ville, Alpina, Switzz en Leader Fox bieden wij van Carl Veeke Tweewielers aan in onze fietsenwinkel. Buiten de topmerken staan wij ook bekend om onze uitstekende service. Mocht u een fiets in uw hoofd hebben, kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden om aan deze fiets te komen. Wij kunnen namelijk ook modellen die wij niet in de winkel hebben staan voor u bestellen of we kunnen kijken naar een ander model dat ook voldoet aan al uw eisen. Wij willen namelijk graag dat al onze klanten met een mooie en passende fiets de deur uitgaan.

Waarom een fiets kopen bij Carl Veeke Tweewielers?

Er zijn meerdere redenen waarom u uw fiets het beste kunt kopen bij Carl Veeke Tweewielers. In onze fietsenwinkel nabij Oudenbosch vind je een fietsenwerkplaats én ervaren en deskundig personeel. Om op de hoogte te blijven van alle fietstrends en de laatste ontwikkelingen volgens onze monteurs en verkopers regelmatig cursussen en scholingen. Wij hebben een erg uitgebreid assortiment aan fietsen en fietsaccessoires, hierdoor hebben wij alles wat u nodig hebt. Ook helpen wij u graag bij het opmeten van de juiste fietsmaat en onderhouden wij uw fiets voor u.

Heeft u nog vragen?
Neem direct contact met ons op met behulp van ons contactformulier.

U bent van harte welkom

Of u nu zelf een nieuwe herenfiets, damesfiets, e-bike, mountainbike of kinderfiets nodig hebt in de buurt van Oudenbosch. Wij van Carl Veeke Tweewielers in Hoeven, nabij Oudenbosch, bieden een gevarieerd aanbod fietsen van verschillende leveranciers. Wij denken graag met u mee en hebben veel plezier in wat we doen. Dat plezier delen wij graag met u! Hebt u vragen of ontvangt u liever telefonisch advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 32 60 72.

Carl Veeke Tweewielers,

de fiets speciaalzaak voor: het juiste Advies, Kwaliteit en Service tot aan uw deur!!

Geïnteresseerd in ons bedrijf?