Fietsenzaak in Etten-Leur

Dé leverancier van fiets plezier

Bent u opzoek naar een fietsenzaak in de buurt van Etten-Leur? Dan bent u bij Carl Veeke Tweewielers aan het juist adres. Wij van Carl Veeke Tweewielers zijn een jonge en dynamische fietsenzaak die gevestigd zit in Hoeven onder de rook van Etten-Leur, in de gemeente Halderberge. 

Fietsenmaker in de buurt van Etten-Leur

Ook wanneer u op zoek bent naar een professionele fietsenmaker in de buurt van Etten-Leur, kunt u terecht bij Carl Veeke Tweewielers. Wij repareren uw fiets niet alleen tegen een vast laag tarief, maar voorzien u ook van de beste klantenservice. Wanneer u vaak fietst, is het belangrijk dat u fiets goed blijft werken. Toch kan het gebeuren dat sommige fietsonderdelen na verloop van tijd gaan slijten en aan vervanging toe zijn. Om verdere schade aan uw fiets te voorkomen is het van groot belang dat u kapotte fietsonderdelen laat repareren door een fietsenmaker.

Groot assortiment aan fietsen in Etten-Leur

Wij van Carl Veeke Tweewielers verkopen uitsluitend topmerken als Gazelle, Trek, Cortina, Velo de Ville, Alpina, Switzz en Leader Fox. Daarmee bent u verzekerd van een kwaliteitskeurmerk en uitstekende service. Ook zijn wij een Gazelle Premium Dealer. Dit houdt in dat we de hele Gazelle collectie, plus Specials kunnen leveren. Bij ons vindt u dus fietsen die u niet overal kunt krijgen. Wanneer u een fiets op het oog hebt die wij niet in de winkel hebben, dan kunnen wij u alsnog verder helpen. Wij kijken dan of we de betreffende fiets kunnen krijgen of we kijken naar een vergelijkbaar model. 

Heeft u nog vragen?
Neem direct contact met ons op met behulp van ons contactformulier.

Elektrische fiets kopen Etten-Leur

Een van onze specialiteiten is de elektrische fiets. De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit ons huidige straatbeeld. Jong én oud, heel veel mensen hebben inmiddels het gemak van de elektrische fiets ontdekt. Ze zijn milieuvriendelijk, comfortabel, goed voor de gezondheid en met de huidige brandstofprijzen is de elektrische fiets een heel goed alternatief voor de auto! 

Inmiddels zijn er al heel wat verschillende elektrische modellen van verschillende fabrikanten op de markt en ze verschillen allemaal van elkaar. Er zijn modellen met afneembare accu’s, middenmotor, motor in het voorwiel en ga zo maar door. Door al deze mogelijkheden is het misschien lastig om een keuze te maken. Hier helpen wij u graag bij! In onze fietsenwinkel nabij Etten-Leur hebben wij diverse modellen staan voor ieders budget. Kom dus gerust eens langs voor een proefrit op één van onze testfietsen.

Carl Veeke Tweewielers,

de fiets speciaalzaak voor: het juiste Advies, Kwaliteit en Service tot aan uw deur!!

Geïnteresseerd in ons bedrijf?