De fietsenwinkel by Oud Gastel

Dé leverancier van fiets plezier

Op zoek naar een nieuwe fiets? Dan kunt u terecht bij Carl Veeke Tweewielers, dé fietsspecialist in Hoeven, nabij Oud Gastel. Bij ons kunt u de mooiste fietsen van de beste kwaliteit vinden. Daarbij zorgen wij altijd voor een goede service. Zo weet u zeker dat u bij ons de juiste fiets vindt.

Een fiets kopen bij Oud Gastel

Carl Veeke Tweewielers was jaren geleden een kleine fietsenwinkel met werkplaats, maar inmiddels zijn we gegroeid en hebben we een ruim assortiment aan verschillende soorten fietsen. Naar wat voor soort fiets u ook op zoek bent, wij van Carl Veeke Tweewielers hebben de juiste fiets voor u! Kinderfietsen, damesfietsen, herenfietsen, mountainbikes en e-bikes, wij hebben alle soorten fietsen van verschillende merken

Naast een uitgebreid assortiment aan fietsen, hebben we ook een uitgebreid assortiment aan fietsaccessoires en vakkundig en ervaren personeel. Ons personeel staat altijd voor u klaar en helpt u graag met het repareren van uw fiets, of het vinden van een nieuwe fiets. Bent u overdag vaak druk, maar zou u wel graag eens langskomen? Geen probleem! Op afspraak kunt u ook na sluitingstijd bij ons terecht.

Maak gerust een proefrit

Natuurlijk wilt u wel zeker weten of uw nieuwe fiets goed rijd. Het kan dan fijn zijn om een kort proefritje te kunnen maken. Bij Carl Veeke Tweewielers is dat geen probleem. Wanneer u een fiets hebt gevonden die u prettig lijkt, kunt u deze gerust meenemen voor een rondje. Omdat onze fietsenmakers allemaal een ruime ervaring hebben, kunnen zij u ook alles vertellen over de fiets. Zo beantwoorden we met plezier uw vragen.

Heeft u nog vragen?
Neem direct contact met ons op met behulp van ons contactformulier.

Altijd garantie op uw fiets

Wij bieden onze klanten altijd een goede service. Dit houd in dat we altijd een ruime keuze aan fietsen hebben die we tegen een goede prijs aanbieden en dat we u helpen waar nodig. Zo staan we altijd voor u klaar. Wanneer u een nieuwe fiets in onze fietsenwinkel koopt, krijgt u altijd garantie op deze fiets.

Uw fiets laten repareren bij fietsenmaker bij Oud Gastel

Is uw fiets kapot, heeft deze een nieuwe band nodig, of rijd hij niet lekker meer? Dan kan het handig zijn om deze te laten controleren door een professionele fietsenmaker. Wij kunnen uw fiets helemaal controleren op kapotte onderdelen en gebreken en deze kunnen wij dan natuurlijk ook repareren. Zo kunt u binnen de kortste keren weer op pad.

Uw fiets laten repareren bij fietsenmaker bij Oud Gastel

Wilt u uw fiets laten maken, of bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Wij van Carl Veeke Tweewielers kunnen u daar zeker bij helpen! Tijdens openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenstappen. Er zijn meer dan genoeg gratis parkeergelegenheden in onze buurt, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wanneer u buiten onze openingstijden graag eens langskomt, kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.