Reparaties

Dé leverancier van fiets plezier

Bij ons is uw fiets in vakkundige handen!

Als u een fiets aanschaft bij Carl Veeke Tweewielers, bent u verzekerd van goede kwaliteit. Is er toch iets mis, krijgt u bij ons de service die u mag verwachten. Valt de reparatie binnen de garantieperiode van uw nieuwe of gebruikte fiets? Dan handelen we alles kosteloos voor u af.

Alle ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen volgen wij op de voet. Jaarlijks krijgen wij trainingen bij de fabrikanten van de A-merken die wij vertegenwoordigen. Met onze moderne apparatuur kunnen wij uw elektrische fiets uitlezen en een storing traceren. Wij staan altijd direct in verbinding met de serviceafdeling van de fabrikanten. Hierdoor kan het euvel snel worden verholpen en bent u zo weer op weg.

Kan uw fiets niet meteen worden gerepareerd? Dan staat er een leenfiets voor u klaar. Voor onze vaste klanten is deze service gratis. Bij kleine reparaties ben u welkom om te blijven wachten. Terwijl u geniet van een kop koffie, repareren wij uw fiets!

Is het onmogelijk om de fiets zelf te brengen en/of weer op te halen? Geen nood! Binnen een straal van 20 kilometer van onze winkel hebben wij voor onze klanten een gratis haal- en brengservice.

In onze open werkplaats ziet u wat er gebeurt