Bezoek onze fietsenwinkel nabij Bosschenhoofd

Dé leverancier van fiets plezier

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets, of is uw huidige fiets kapot en wilt u deze laten repareren? Dan kunt u terecht bij Carl Veeke Tweewielers! Wij zijn een van de grootste fietsenwinkels van de omgeving en onze specialisten kunnen u dan ook zeker helpen met het vinden van de juiste fiets.

Op zoek naar de juiste fiets in onze fietsenzaak bij Bosschenhoofd

Naar wat voor soort fiets bent u op zoek? Misschien naar een herenfiets, een damesfiets, een kinderfiets, een mountainbike, een tweedehands fiets of misschien juist een e-bike? Het maakt eigenlijk niet uit. Wat voor fiets u namelijk ook zoekt, wij hebben hem! Ons vakkundig personeel staat verder altijd voor u klaar om u te helpen met het zoeken van de juiste fiets. Zo adviseren we u over verschillende soorten fietsen en laten we u de beste modellen zien

Service is belangrijk

U bent belangrijk voor ons en wij doen dan ook altijd ons uiterste best om u tevreden te stellen. We helpen u graag met het vinden van de juiste fiets. Daarbij hebben we de beste kwaliteit fietsen voor een zeer scherpe prijs. Hebt u een fiets gevonden waarvan u denkt dat deze goed bij u past? Dan mag u natuurlijk ook even een proefritje op de fiets maken. Zo kunt u zelf eerst voelen of de fiets lekker rijd.

Wanneer u besluit de fiets te kopen krijgt u bij ons verder nog garantie op de fiets. U weet dan zeker dat u een goede aankoop doet en dat u altijd bij ons terecht kunt wanneer er toch iets niet goed is aan de fiets.

Heeft u nog vragen?
Neem direct contact met ons op met behulp van ons contactformulier.

Uw fiets als nieuw met onze fietsenmaker nabij Bosschenhoofd

Een kapotte fiets is altijd erg vervelend, maar u kunt hem natuurlijk niet altijd zelf maken. Soms gaan de stukken wat verder dan de basiskennis en hebt u een fietsenmaker nodig die de fiets nakijkt en repareert. Carl Veeke Tweewielers is gevestigd in Hoeven, dichtbij Bosschenhoofd dus. Wanneer uw fiets kapot is, kunt u deze altijd bij ons langsbrengen. Wij gaan dan heel uw fiets na en repareren de fiets waar nodig. U kunt dan al snel weer op pad met uw stalen ros.

Kom eens langs!

Natuurlijk hoeft u geen afspraak te maken wanneer u gedurende openingstijden bij ons langs wilt komen. Ons personeel staat immers altijd klaar om u te helpen. Het is echter ook mogelijk om buiten openingstijden langs te komen, bijvoorbeeld wanneer u overdag geen tijd hebt. U kunt dan contact met ons opnemen om een afspraak te maken op een tijd dat het voor u uitkomt.