Onze merken

Onze topmerken: gegarandeerde kwaliteit!

Wij verkopen alleen maar kwaliteit! In onze showroom vindt u dan ook uitsluitend topmerken als Gazelle, Trek, Cortina, Velo de Ville, Alpina, Switzz en Leader Fox die ieder minimaal 2 jaar garantie geven op hun producten.

Daarnaast zijn wij Gazelle Premium Dealer. Daarmee bent u verzekerd van een kwaliteitskeurmerk en optimale service. Dit betekent ook dat wij de complete Gazelle collectie, inclusief Specials mogen leveren. Bij ons vindt u dus fietsen die lang niet overal verkrijgbaar zijn.

Heeft u een fiets van een A-merk op het oog die wij niet in onze collectie hebben? Ook dan helpen wij u graag. Uiteraard profiteert u van dezelfde service en voordelen die alle klanten van Carl Veeke Tweewielers genieten.

Wij kunnen ook diverse fietsverzekeringen voor u afsluiten. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden. Hierdoor kunt u jarenlang onbezorgd genieten van uw fietsplezier.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u tevens een servicekaart voor gratis onderhoud ter waarde van minimaal 75 euro. En desgewenst leveren wij uw nieuwe fiets binnen een straal van 20 kilometer van onze winkel gratis af!

*Vraag naar de voorwaarden aan een van onze medewerkers

Het totaalpakket op fietsgebied

Niet alleen leveren, onderhouden en repareren we fietsen, ook kunt u bij ons terecht voor uw fietsverzekering en accessoires. In onze winkel vindt u een keur aan fietstassen, kinderstoeltjes en fietsendragers  van betrouwbare merken als Basil, Agu, New Looxs, Qibbel en Movanext.

Klik op de onderstaande logo's om de gehele collectie van de door ons vertegenwoordigde merken te bekijken.

Onze fietsmerken

Gazelle

Cortina

Alpina

Trek logo origin primary black

Trek

VDV logo rond zwart

Velo de Ville

Leader Fox

Switzz Bikes

PF Mobility

Onderdelen, accesoires en service

MovaNext

Shimano

New Looxs

Basil

AGU

BBB Cycling

Axa Keyservice

Axa Jutkey