Uw fietsenwinkel in Roosendaal

Dé leverancier van fiets plezier

Bent u op zoek naar een goede fietsenwinkel in of nabij Roosendaal om een nieuwe fiets te kopen, of om uw fiets te laten repareren? Kom dan eens een kijkje nemen bij Carl Veeke Tweewielers. Wij hebben verschillende fietsspecialisten in dienst die u met allerlei fietsenzaken kunnen helpen.

Een mooie fiets kopen in Roosendaal

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets, is het natuurlijk belangrijk dat deze fiets goed bij u past. De fiets moet lekker rijden en wat betreft uiterlijk natuurlijk ook bij u passen. Daarbij zijn er natuurlijk enorm veel soorten fietsen. Gaat u bijvoorbeeld op zoek naar een herenfiets, een damesfiets, een kinderfiets, een mountainbike, een tweedehands fiets of misschien juist een e-bike? Naar wat voor soort fiets u ook op zoek gaat, wij van Carl Veeke Tweewielers adviseren u graag en helpen u bij het vinden van de juiste fiets.

Natuurlijk mag u, wanneer u denkt de juiste fiets gevonden te hebben, ook een proefrit op de fiets maken. Zo kunt u zelf uitproberen of de fiets lekker rijd en hoe de fietservaring is. Bent u tevreden? Als u besluit de fiets te kopen, krijgt u bij ons ook nog garantie op de fiets.

Heeft u nog vragen?
Neem direct contact met ons op met behulp van ons contactformulier.

Wij zorgen voor een goede service in onze fietsenzaak in Roosendaal

Onze fietsenwinkel is gelegen in Hoeven, dichtbij Roosendaal dus. Wanneer u dus op zoek gaat naar een nieuwe fiets, kunt u gerust een keertje bij ons binnenstappen. Onze specialisten weten vaak direct waar u naar op zoek bent en hebben aan een half woord genoeg. Ze kunnen u perfect helpen en doen dat dan ook graag. Bij Carl Veeke Tweewielers staan we daarom altijd voor u klaar. Ook wanneer u overdag weinig tijd hebt en daardoor geen tijd hebt om tijdens openingstijden langs te komen, kunt u bij ons terecht. U kunt dan namelijk gemakkelijk een afspraak bij ons maken, zodat u op een moment dat het u uitkomt bij ons langs kunt komen. Samen gaan we dan op zoek naar de perfecte fiets voor u.

Onze fietsenmaker bij Roosendaal maakt uw kapotte fiets weer als nieuw 

Is uw fiets kapot? Dat is natuurlijk vervelend. In Nederland wordt de fiets veel gebruikt, zowel hobbymatig als als vervoermiddel naar bijvoorbeeld het werk. Wanneer uw fiets kapot is, kan dat behoorlijk lastig zijn. Gelukkig kunt u uw fiets bij ons laten repareren. Onze fietsenmakers kunnen uw fiets weer als nieuw maken, waardoor u weer snel op pad kunt.

Geef ons een belletje!

Hebt u vragen over uw fiets, of bent u benieuwd naar de verschillende soorten fietsen die wij in de aanbieding hebben? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u met plezier en beantwoorden dan ook graag al uw vragen.