Fietsenzaak in Sint Willebrord

Dé leverancier van fiets plezier

Aan de Sint Janstraat in Hoeven, nabij Sint Willebrord, staan onze experts vijf dagen per week voor u klaar om u te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets. U vindt in onze fietsenzaak een uitgebreid assortiment e-bikes, welke allemaal beschikbaar zijn om een proefrit op te maken. Bent u op zoek naar een stadsfiets of een kinderfiets? Ook die vindt u in onze fietsenwinkel nabij Sint Willebrord. 

Naast ons ruime aanbod aan fietsen, hebben wij ook een ruim assortiment accessoires waarmee u uw fiets helemaal af kunt maken.

Fietsen met garantie nabij Sint Willebrord

Bij fietsenwinkel Carl Veeke Tweewielers in Hoeven, nabij Sint Willebrord, bieden we al onze klanten de beste service, een ruime keuze en een goede prijs. Denkt u nu iets in de zin van: ja, dat zeggen ze allemaal? Dat geeft niets, want bij onze fietsenwinkel maken we alle beloftes waar. Zo ontvangt u bij het kopen van een fiets in onze fietsenwinkel altijd een uitgebreide garantie. Wij maken wat fietsen betreft geen grappen en bieden topmerken en hoge kwaliteitsfietsen voor scherpe prijzen.

Specialist op het gebied van e-bikes in de omgeving van Sint Willebrord

Wij van Carl Veeke Tweewielers zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen. Een deel van onze winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van veel verschillende merken als Cortina, Velo de Ville, Trek en Gazelle. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes aan.

Heeft u nog vragen?
Neem direct contact met ons op met behulp van ons contactformulier.

Fiets reparaties en service nabij Sint Willebrord

In onze winkel staan onze monteurs altijd voor u klaar. U kunt altijd bij ons terecht voor service, reparaties en advies, want ook na de aankoop zorgen wij goed voor uw fiets! Daardoor heeft u langer plezier van uw aankoop en dat vinden wij van Carl Veeke Tweewielers belangrijk.

Carl Veeke Tweewielers,

de fiets speciaalzaak voor: het juiste Advies, Kwaliteit en Service tot aan uw deur!!

Geïnteresseerd in ons bedrijf?