Sale op geselecteerde modellen!

Wij zijn sinds heden premium dealer van het merk Velo de Ville. U kunt bij ons uw eigen elektrische of gewone fiets samenstellen en deze wordt vervolgens speciaal voor u gebouwd waardoor er met uw wensen rekening gehouden wordt.

 
Hoe werkt het?

1. Basismodel uitkiezen

 
Kies uit een veelvoudig assortiment een basismodel dat precies aan uw wensen voldoet. Of u nu een sportieve, een stads-, een hippe urban-fiets of een comfortabele E-bike zoekt, bij Velo de Ville vindt iedereen een fiets die bij hem of haar past.

2. Fiets individualiseren

Gemakkelijk configureren: kies uw droomkleur in mat of glanzend en personaliseer uw fiets verder met een veelvoud aan opties. Denk hierbij aan het type frame, zadel, stuur, verlichting, remmen, slot, etc...

Zijn de vele opties een beetje overweldigend? Velo de Ville biedt ook kant-en-klare pakketten aan, zoals een ATB of een Style pakket.

3. Fiets bestellen en bij Carl Veeke Tweewielers ophalen

De fiets kunt u vervolgens na enkele weken bij ons ophalen. Wij monteren de fiets verder af en controleren deze voor afgifte. Bij de afhaling kunnen alle componenten nog een keer individueel naar uw wens ingesteld worden. Voor verdere service kunt u daarna ook bij ons terecht. De allereerste inspectie is gratis.

Kom vooral eens langs in de winkel of kijk op onze site om een impressie te krijgen!